Барики

Iнтереснi шнтереси
Якщо всi вони дарма
А як що вони за грошi
Интересу вже нема

Любим ми пiснi народнi
Ними ми пишаемось
Тiльки люди ми голоднi
Ходячи шатаемось

Ми вже всi мiлiонери
А зарплати все ростуть
Старцi теж розбагатiли
И вже грошi не беруть

Ми i кризу подолаем
Бо вже грошi маем
На роботу всi ми ходим
И фляжки збираем


Рецензии