Небо

Такого неба як у нас
Нема ні в кого.
Де ти ще бачив такі самі кольори?
І думаю, що на прохання Бога,
Його прикрасили майстерні маляри

Вони старанно підбирали фарби
І намагались догодити нам
Як не вони, то що б сьогодні мав ти
І в загалі, чи був сьогодні б там?


Рецензии