щось трапилось

ЩОсь трапилось,
сама не зрозуміла,
 і очі ті ясні
сльозами вкрились,
і щось все якось начебто не так...
скажи, що ж ти зробив такого,
що я завмерла намертво...
мовчу...
що трапилось, не зрозуміла
і очі мокрі , і лице...
що ж ти зробив відкрий секрет.


Рецензии