Квiтка любовi - ружа цвiте..

Не зрозумiє нiхто одвiчно,
Так не буває , чи щось не те.
Як же холодним, морозним сiчнем,
Квiтка любовi - ружа цвiте.

Чого ж ти, любий очицi мружиш?
Погляд відвести що не дає ?
Помiж снiгами - квiткою ружi,
Квiтне кохання палке моє ..

Лютим морозом себе гартує,
Ружа тендітна - диво земне,
Квiтцi любовi  - тепла бракує!
Я - твоя ружа!  Зiгрiй мене!!


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.