Летимо!..

Полетіли у казку!?
Обійми мене ніжно...
Посміхнися! Будь-ласка!
Ще ніколи не пізно...               
 
Повернутись в дитинство               
Хоч на мить, небагато -               
Так приємно намисто               
Теплих спогадів мати.
 
Зрозумієш напевне
У душі моїй струни,
Ти повір - недаремно
Сердцем музика лине...               
 
Відіб'ється віршами,               
Подарує надію,               
Та залишиться з нами,               
Щоб здійснилися мрії.
 
Полетіли у казку!
Хоч на мить... Подивись -
Вона поряд! Будь ласка,
Лиш повір! Посміхнись!


Рецензии