Дуб i смерека

Що тебе дуже кохаю,
Як тобі сказати?
Як освідчитись - не знаю,
Мушу я мовчати
Якби я була смерека
Ти - дуб зелененький
І росли б ми недалеко,
Я тоді раненько,
Коли сонечко всміхнеться,
Злетить пташка в небо,
Листя вітерцем здригнеться,
Нахилюсь до тебе,
Доторкнуся я легенько,
Окроплю росою,
Шепотітиму тихенько,
Як добре з тобою!
А ти з жолудів намисто
Будеш дарувати
І гілками росянисто
Мене обіймати
І заграє нам скрипаль
Й пісню заспіває
Хай вона полине вдаль
Я ТЕБЕ КОХАЮ!

28.01. 2010год


Рецензии