РАиКМ

Він так вподобав її очі.
Такі небачені, нові,
Такі веселі і грайливі
І навіть трішечки хмільні.

             І кожен день її він бачить.
            Вона для нього – диво з див.
            Для неї він у всьому світі,
            Що забажала б, - те й зробив.

Вони лиш друзі. Так буває.
Вона сміється – він кохає.


Рецензии