Я просто хочу...

Я так хочу...
їздити на пікніки, спати після обіду на березі річки, їсти персики та полуницю, круасани та цукерки, плавати, танцювати, купляти собі плаття та туфельки, читати газету, дивитися на вітрини, їздити на метро, слідкувати за часом, штовхати тебе на ліжку, щоб ти підсунувся, стелити постіль, ходити в театр, з'їздити в Венецію, Париж, ходити в супермаркет за покупками, готувати шашлики, злитися, тому що ти забув дрова, чистити зуби одночасно з тобою, купляти тобі бритву, читати газету через твоє плече, відбирати у тебе цукерку, ходити по парках, ідіотнічати, говорити, познайомити тебе з подругами, збирати малину, готувати їжу, будити тебе, коли ти хропеш, сходити в зооперк, співати тобі пісеньки, примусити тебе кинути курити, просити тебе потерти мені спинку, купляти посуд і ншу ніжну всячину, їсти морозиво, виграти у тебе в шашки,слухати разом музику, вередувати, дутися, ображатися, сміятися, щекотати тебе, приручити тебе, знайти гарненький будинок, нагружати доверху возики в супермаркеті, зробити вдома ремонт, зачіпати тебе за бороду, підстригати тобі волосся, перебирати барахло, навчитися вязати і звязати тобі шарф, а потім його розпустити, підбирати бездомних котиків, собачок, слоників, викинути праску у вікно, висказати тобі усе, а потім згадати, що не можна цього робити, слухати тебе, тримати тебе за руку, забрати праску, ставити будильник, питати чи любиш ти мене насправді, сваритися з сусідкою, розповідати тобы про моє дитинство, робити наклейки на банки з варенням, влаштувати весілля, обмінятися кільцями, усім щасливо посміхатися, народити тобі дитину, і не одну, вставляти фотографії у альбом.........
Мені здається, що нам добре разом. Я люблю бути з тобою, тому що ніколи не сумую з тобою. Навіть коли ми мовчимо, навіть коли ти просто торкаєшся мене. Я ніколи не сумую. Мабуть тому, що я тобі вірю. Я люблю в тобі те, що бачу і те, чого не бачу. Мені здається, твої мінуси доповняють мої плюси. Навіть наші демони вживаються разом. Ти хочеш здаватися кращим, а я - навпаки... Мені потрібен твій погляд, щоб ... щоб бути живою... Я схожа на повітряного змія - якщо ніхто не тримає в руках я лечу... А ти, ти достатньо сильний, щоб мене тримати, але при цьому тобі вистачає розуму відпускати мене...
Я не хочу йти, але й залишатися немає причин... Я просто тебе кохаю понад усе і хочу щоб ти знав: Єдине чого я бажаю - щастя тобі..Зі мною чи з нею, але будь щасливим...


Рецензии