ЛЕТО

http://stihi.ru/2009/05/06/4986

ЛІТО


Настало літо.., запізнилося,
Ми його з тобою заждалися,
Не прагну про смутнє.., лише прекрасному,
Сонечку, квіточках, оглянися!

Настало літо.., запізнилося,
Ми його з тобою заждалися,
Я у своїй любові тобі вже зізнався,
Ти тепер своею заприсягнися!

Настало літо.., буде "клево"!,
Сонце, море, очей поволока,
І твоя рука в моїй долоні,
Від мокрого піску волога!

Настало літо.., і ми обов`язково,
Усе з тобою про любов розв'яжемо,
І не раз, не два, зовсім не тричі,
На піску та в морі згрішимо!

Настало літо.., це є щастя,
І початок малого поки що,
Те, чого обоє дуже сильно чекали,
Те, що іменується.., - Доля! Чи що?!

Настало літо.., але прохолодно,
Вітерець весняний злий поки,
Незабаром потеплішає…, - я впевнений,
І Любов зігріє нас одна - навпаки!


Рецензии