О женщинах за рулем, дтп и блондинах

http://stihi.ru/2009/05/06/6583

ПРО  ЖИНОК ЗА КЕРМОМ,  ДТП   І  БЛОНДИНАХ…


Подарував подружці Янке,
У вісімнадцять її років,
Ох-ительную  "тачку", - «S-500»-
Кабріолет!..., -саме був мотив!

У перший день його розбила, -
Дивні  ті краса та сила!
Телефончик відключила,
Розуміла,  мля!, що сотворила!

У перший день його розбила,
І заплакані ті очі.., -
Налетіла на блондина,
Така от сатана в ночі!

Під гламурної " ла-реалью",
Туш лилася її вуаллю..,
Що ти плачеш, вже все коли..,
Відбулося  в реалії!

У перший день сопля розбила..,
Дивні ті краса та сила!,
На мою голову – отаке  сотворила,
Хоч жива сама.., мурила!

Буде їздити на трамваї..,
Новий хрін їй подарую!,
Не про трамвай мова йде,
Про красавца -"мерина" жалкую!

Буде їздити на трамваї,
Новий  хрін їй подарую,
А блондина на "копійці",
Як піймаю, так і «взую»!


Рецензии