Весна в Мурманську

У нас зима, хоч - поруч літо,
Все білим снігом ще укрите,
Вже травень ходить по дворі,
Весни немає в цій порі.
Немає, може і не буде.
Здається, наступає  грудень
І знову свято - Новий рік!?
Тут, коротаю я свій вік.
Без сонця теплого - в морозі,
з весною, вічно у дорозі.
До нас їй, видно, не дійти,
Землі ніколи не цвісти.

Роки пливуть. Життя проходить.
Боюсь, що душу заморозить
Ця - нескінченна мерзлота...
Так, пропадуть мої літа.


Рецензии