Зачарований

Чому так б’ється серце в грудях
Чому так дихати приємно
Чого посміхаюсь незнайомим людям
Збожеволів я, напевно

Так, я божеволію від неї
Вона серце моє вкрала
І, наче казкова фея
Мене зачарувала

І тепер так голосно лунає
В моїх думках її ім’я
Чому ж мене вбиває
Це прекрасне почуття?
17.01.08


Рецензии