Язический бог

Амур подарував мені стрілу,
тай забув про сторону твою,
кинула в коханні,
грубо відказала,
зв"язок зі мною перервала,
як би випадково сталось ,
доки правда непізналась.
Тепер гину погибаю,
та амурів все благаю,
щоб вцільніш стрілли,
та одну стрілу не дарували,
і іншу в сторону пускали.
Щоб із-за кохання,
біль не пізнавати,
а разом,навіть тяжке,
горе затмівати.
Але рушиться бува,
все так легко,
із-за випадку,
якогось мізера.
Жить тепер в руїнах,
стрілу не витягти ніяк,
відчюття бажані не пізнать,
її не обійнять.
Якщо чюеш та жалкуеш подзвони,
номер досі він чека,
стигне у беззвучності,
сім-карти тої.
Амури вас я все благаю,
мое сердце ви впіймали,
подаруйте ж і мені,її дівоче,
а краще те,котре кохання хоче.
80988902377.

Верю в любовь,но не в амуров,бил вдохновльон,на день валентина.
Через случай с знакомой,стих відумка,но лілся із сердце.
 


Рецензии