Карпатам

Благаю, небо серпня, мені зіроньку віддай,
Та від усіх очей моє бажання заховай.
І з вій зірвуться мрії, що не зрозумів ніхто,
І згинуть під колесами маленького авто...

Благаю, сині гори, моє серце поверніть,
Та спогади про мене ви назавжди збережіть.
Авто маленьке мчить у нескінченності туман,
І мрії мої котяться в безмежний океан...


Рецензии