Зима

Цей сніг і ці очі.
Ці долоні в долонях.
Твій ніс відчуває мінус десять на дворі.
Маленькі сніжинки.І знову долоні.
Поцілунок. І знов випадковий.
Такий випадковий, як пляшка вина.
Такий випадковий, як двійка у школі.
Такий випадковий, як чорний колір у колі.
Такий випадковий, як ти не моя.
Ти тримаєш мене, і благаєш мовчати.
Справді. Ну що тобі казати?
І я, як та крихта у твоєму батоні.
І знов поцілунок.І знову долоні.


Рецензии
аааааааааааа нравится! умничка! красиво обыгрываешь привычные рифмы!))) жду в том же духе!

Натка Колосовская   14.04.2010 23:39     Заявить о нарушении