Повчали нас

Повчали нас - мовчали ми,
І знов вагаються повчати.
Від пелюшок і до зими
Незграби ми,щоб не змовчати.
І мовчимо,і мовчимо...
Німує стогін,мов пустеля.
Село.Чи весни,чи ярмо?
Куди подіне стогін скеля?


Рецензии