Мить

Миттєвість,може статись,бути віком,
Та все одно,метелику,лети.
Між галасом напруженого крику
Не залишай надію без мети.
Свіча і простір,тисяча свічей...
Здіймали смерч,танцюючи,вогні.
Обличчя,що позбавлені очей,
Не по твоїй,метелику,вині.


Рецензии