Срiбляться зiроньки-кришталi

Срібляться зіроньки- кришталі,
Їх променевий переліт
Із глибини висот і далі -
В зимовий сад на вії віт.
Отак і дні,як ті сніжини, -
На вії,очі,на думки,
На ще ні жодної стежини
В обійми часу і ріки.


Рецензии