Питання це...

Питання це не потребує свідків.
Яких ...я знав,яку я знав лелітку...
Були у неї очі...\чи були?\
Було у неї серце...\ой жалі\.
Коли спідницю ти носила в клітку -
Тебе зустрів я,зоряна лелітко.
Тебе,кохана,з тисячи впізнаю,
Та от очей твоїх не пам,ятаю.
Було це повесні,а,може,влітку...
...в горох...чи в клітку...
-ле-лі...
                лелітко.


Рецензии