Не менi говори...

Не мені говори не мені
На мені біла сукня мов птах
При мені і вода і вогні
І далеке близьке на устах
Прочитаю світи на світи
Білі лілії з присмаком меду
Бережу і біжу берегти
Так мені говорити не треба
Прокричу у світи німота
Та далеко на відстані неба
У долонях пуста самота
Ні мені говорити не треба.


Рецензии