Свiтодзвiн коридорiв...

Світодзвін коридорів і класних кімнат.
Тут вирує натхнення, бентежність, надія.
Не сприймає свідомість зневіри і зрад,
Мить осяює погляд і подумка зріє.
Золоті мої дні - вересневі світанки,
Всі стежини ведуть у незвідану путь.
По дорозі життя ясноокого ранку,
Золоті мої дні, як без вас мені буть?


Рецензии