Я вигадала зорi навеснi

Я вигадала зорі навесні,
Які мені мовчанням говорили,
Що перші,то незрадні диво-сни,
Розповісти майбуть мою хотіли.
І дивиться високо зірка зрання
На острівець невигаданих снів.
Душа,ти знаєш міру сподівання,
І силу думки,владу світлих слів.


Рецензии