Все життя

І куплет

Ти ніде мене не шукай
Пий сама собі гарячий чай.
Я не в домі, не у хаті
Я згорів та не в багатті.

Я ходив туди-сюди,
Обійшов все навкруги.
Не знайшовши що шукав
Я програв, програв, програв!

Приспів

Все життя я себе шукаю.
Все життя я від тебе тікаю.
Все життя я життями граю.
Все життя... Я його ламаю!

ІІ куплет

Я хотів знайти себе
Та чомусь мені не везе.
Я побачив у твоїх очах
Любов і ніяк не страх.

Блискавка розрізала небо
Мовчи, не кажи не треба!
Дощ загасив твій страх
І я знайшов себе в твоїх очах.


Рецензии