Богиня

Чому не спиться мені знову?
Чому я переходжу на цю мову?
Чому я хочу буть завжди з тобою?
Чому не можу щось зробити я з собою?

Бо знаю я, що всі оці питання -
Це по тобі мої переживання.
Коли ти їдеш, я не знаю що мені робити
Без тебе мені нікуди себе подіти.

Ти сонце, ти звірятко, ти богиня!
Помічає це мені люба людина
Коли ти поряд, я лечу по небосхилу –
Твоя присутність надає пушисті крила.

Приїдь скоріш, бо я не можу вже без тебе!
Не муч мене, благаю я, не треба…
Любов моя, чекаю лиш на нашу зустріч
Сумую кожен день та кожну ніч…


Рецензии