Подяка матерi

Хочу подякувать Тобі
Моя старенька сива мамо
Що вишила рушник мені
Червоними і чорними нитками.
Як оберіг святий беру до рук
Вдивляюся у хрестики червоні
Мов краплі крові від численних мук
Вони горять на полум'ї любові.
Ти вишивала довго на зорі
Про втому навіть часом забувала
І на широкім білім полотні
Майбутню мою долю змалювала.
Матусю рідна! Я тебе люблю!
Вклоняюся до ніг твоїх низенько
Без перестанку в Бога я молю
Здоров'я тобі моя мила ненько!


Рецензии
Матусю,мила низький тобі уклін, з теплом ЛІДІЯ!

Лидия Филимонова   26.01.2010 13:30     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.