Хто...

Хто знає владу втрат і каяття,
Суміжність цю не може розірвати.
Як тішаться думки,що світ - багато,
Постскриптум все ж виводить - мить життя.
І золото,і мідь,і срібло,і...
Рябе,руде,зелене і червоне
Кудись,кудись на хвилях вітер гоне,
Запалює і спалює в мені
І золото,і мідь в однім вогні.


Рецензии