Мотиви всi...

Мотиви всі в один не поєднати,
Та вічну пісню об,єднала мати
Оклично,світло,що співає сину:
"Не залишайте,діти Україну"
І зрозуміло,бо повинні знати,
Що до сердець взиває щира мати
Світанком-візерунком рушника,
Де хрестик в хрестик смужечка тонка,
Обіймами доріг і берегів,
І проліском,що перший з-під снігів.
Ця пісня і дорога,і стежина,
І батьківська перлина - Україна.


Рецензии