Я хочу кохати тебе як нiколи

Я хочу кохати тебе як ніколи,
Кохати, як листя кохає росу.
Чому ти мені це ніяк не дозволиш?
Ти тільки даруєш під очі сльозу.
Я хочу зробити тебе щасливішим,
Але ти відштовхуєш спроби мої.
Я навіть не знаю вже, що тебе втішить,
Твій розпач великий, як води морів.
Сьогодні ти мрієш лише про спочинок,
Не хочеш ні бачить, ні чути нікого.
Можливо для тебе я кепська дружина,
То й так і кажи, не приховуй нічого.
Якби я могла тебе розвеселити
Хоча б на хвилину, хоча би на мить,
Якби тільки знала, що треба робити
Коли в тебе серце і розум болить.
Якщо я жартую, тебе це дратує,
Якщо пригорну - одвернешся від мене,
Якщо лоскочу - то ти зовсім лютуеш,
Прошу розкажи - ти мовчиш ніби скеля...


Рецензии