Кут в1дбиття

Сміється химера,химерні сполуки кричать:
"Гіганти розводять.Розгойдані голі красоти..."
Структура - скелет із архівного склепу -
                мовчать!
Дороги схилились,ряснішає біла яснота.
А блискавка плеще на сивому небі світів:
"На меридіанах землі є спокуса:розбити -
                розбитись!"
Листкового циклу спіраль - не підземні
                лаштунки кротів,
А кут відбиття під напругою Сонця  - СВІТИТИ!


Рецензии