Parfume

Парфуми пахнуть по-новому
солодким запахом троянд,
немов коштовний діамант.
П'янить від них, немов від рому.

Дерева пахнуть і собі,
та їх магічні аромати
так людям важко упіймати.
Стоять самотні у журбі.

Не мають запаху міста,
такі всесильні, всемогутні,
своєю владою присутні,
рахують сотнями літами.


Рецензии