Сонячним промiнням вранцi поцiлую

Сонячним промінням вранці поцілую.
Посмішку ласкаву тобі я подарую.
Райдужною стежкою прокладу дорогу,
Тільки ти скоріше повертайсь додому.

Найтеплішим словом я тебе зустріну
І тебе втішати буду я постійно.
Всі негоди й біди спиню за порогом,
Будемо радіти й прославляти Бога.

Росяними краплями вмию твоє тіло,
Із травневих квітів вив*яжу я килим.
Хвилею морською застелю я ліжко,
Пригорнусь до тебе тихо, наче мишка.

У твоїх обіймах тихо засинаю,
Зоряним зітханням пршепочу: "Баю",
У твій сон прийду я, в руках серце маю
І скажу: "Мій любий, я тебе кохаю".


Рецензии