Облиш, не треба

Відпусти, облиш, не треба.
Я не хочу. Ти не з неба.
Я не хочу. Я боюся.
Не дай Боже помилюся.
Ти іди, не стій, не згадуй.
Він не сприйме це як зраду.
Він пробачить. Я в це вірю.
Я лиш з ним дійду до миру.
Я піду, забуду, звикну.
Почуття до тебе вимкну.
Обійдусь без твого жалю
І закрию серце шаллю.


Рецензии