На тебе дивлюся

На тебе дивлюся, а інший на думці.
Чому так жорстоко? І фото у сумці.
На тебе дивлюся, та десь я далеко,
Я там біля нього, там плачуть лелеки.
На тебе дивлюся - тебе я не бачу,
та знаю, для нього нічого не значу.
На тебе дивлюся - про нього гадаю,
та знаю все марно і сенсу не має.
На тебе дивлюся і камінь у горлі,
і в голову лізуть лиш думки потворні.
На тебе дивлюся - не хочу, не треба,
але зрозумій - я ж дивлюся на тебе.


Рецензии