Секс непрухи. Сказка

Секс український чи російський,а може заграничний,
ні,він в єдинім єпізоді дан людині.
Та моя рука раз пише,то чиркне,
тим хто роками низько дише,й дума,
що все знае вже,і в цьому,помилку велику мае,
бо життя-це не лише слова про почюття.

Та як може бути гірко,якщо до сексу бігти стрімко,
болячьок підхватити,можно в темпі чітко,
або почюем після,коли скажуть,звиняй та вибачяй,
хлопцям же не так,а дівчятам прийдеться плакать,
й зізнавать,яка ж дурна,що не відказала,
дурою зосталась,й не легко буде на дущі,
що в нікуди згубила чеснісеь.

А взагалі в невипадок,може залетіти нам,
тай вибирать оборт робить,чи свое брюхать,
скажу вам так-оборт робить,
велика процентність більше не родить,
родити -юність всю свою згубити,
це як для молодой дівчини,тяжко може вийти.

Вихід є, сумний,чесність пар і без гріха,
зустрічатись скільки сердце витрима,
з цим найкраще буде в нас життя,
без плачю стида,та чистою душа,
головне пізнати с ким,
проводить будеш ти життя,й чи до кінця,
бо весілля грати,можно через місяць-два.


..............................Різні хлопці та дівчята,шкода тих що плачють.


Рецензии