Замалюй менi

Замалюй мені, весно-панянко,
ці дороги і ці тротуари
і усі просто так до останку
на людей свої виплесни чари.

Біжимо ми у власну неволю
і живемо майбутніми днями.
Ниє серце тихенько від болю,
а весна вже полює за нами.

Замалюй, розфарбуй все дощами,
хай змішається неба палітра.
Місяць мовчки крадеться зі снами,
грози линуть із подихом вітру.


Рецензии