Скажiть, о панi чарiвна

Скажіть, о пані чарівна,
Чи не бажаєш ти одна,
Моєю дівчиною бути?
Щоб я за ніжну ручку вас тримав,
М’якенькі губки цілував,
Як вітер, ніжно, обіймав,
У компліментах вас купав,
Як квітку найгарнішу прославляв.
Мене б щодня ти надихала,
І посмішкою чарувала,
Красою спокій дарувала.
І хай би мить ця не минала!


Рецензии