З усiх потвор...

З усіх потвор -
Потвора снігом стати,
Летіти в безвість
У холодній млі,
Спивати дні
І сонячно співати,
Торкаючись ледь-ледвечко землі.

Розтанути -
І знову у світи -
З хмарини - снігом -
Снігом на долоні.
Приборкають печатки висоти,
Фрамуги днів
І цяточки віконні.


Рецензии