Окуляри рожев1 вдягати...

Окуляри рожеві вдягати -
Це не свято,а хибний процес.
Що побачиш - усе забагато
На півкулі орбіти небес.

Як поглянеш,і дні мов хвилини,
Відбивають по різному час.
Може статись людина людині,
Наче очі душі,без прикрас.

Не зривай слів з моєї руки,
Бо не знаю, з чого розпочати -
Може, з місяця в сяйві ріки,
Може, з сонця,щоб світло тримати.


Рецензии