Перший промiнь тепла...

Перший промінь тепла,
Наче музика,Весно! -
Не засмучує обрій
І подих подій.
От і дощ,і веселка
З скарбниці принесли
Ранок,Сонце і Мрії
На гілці надій.
Як тобі безоглядно
І радісно,Весно!
Рветься вітер в політ,
Наче штурман в літах.
Прокричить,прошепоче,
Крізь серце прорветься:
"Красно Весно-провесно,
Мій зоряний птах!"


Рецензии