Облом

За віконцем вітер виє
Дощ на небі землю миє
А душа моя радіє
Що я вдома а не там

Ось скінчилась непогода
І з'явилася нагода
Вийти з дома до города
Поводити хоровода
Та немає з ким водити
І города теж нема


Рецензии