Як прабегла...

Як прабегла ты па травах-
Услед яны табе узглянулi.
Не за сонейкам яскравым
Ураз галоукi повярнулi.

Гай цябе вiтае светлы-
У iм бярозкi зварухнулiсь,
Па дзявочы, непрыкметна
Меж собой пераглянулiсь.

Ты зайшла у ручай iскрысты –
Ен твае цалуе ногi.
- Гэй, ручай, пасцеражысь ты!
Не пращу табе такога!


Рецензии