Батькiвщинi

               
Зустріну квітень знов на чужині
і лічу час до зустрічі з тобою,
як сивий птах, що довгою зимою
у сні побачив розсипи ланів
я знаю, теж сумуєш ти за мною
і відчуваю сум той вдалині,
хай благодатні будуть твої дні...
Та, все одно, зустрінусь я з тобою
і ти всміхнешся радісно мені.


Рецензии