Подяка

Я щиро дякую Тобі за сонце,
За подих вітру, краплі дощові,
За тінь птахів, що десь у синеві
За теплий світ у рідному віконці,
За вечори, де жили солов`ї,
За почуття, за зустрічі нові
І за кохання, випиті до донця,
За змогу посидіти на траві,
За радощі, за крапки больові,
За висновок: важливо тільки це.


Рецензии