Чужа любов

               
Нічний дзвінок збудив мене раптово
І, розірвавши простір, голос твій
Сказав:” Привіт, без тебе я сумую,
Пообіцяй приїхати, дай слово,
Що не забув мене, ти зрозумій,
Коли покинув ти мене, самую,
Сенс втратило життя, безкольорово
Минають дні, прийди, мене зігрій,
І, як колись, я тебе зацілую... “
Ти номер мій  набрала помилково,
А я мовчав, лиш в слухавці німій
Лишивши ніжність, та любов чужую.               


Рецензии