Украина - ластивка!

***********На Украине выборы......... уже даже земля устала от этих дебатов
и ректоратов.....
СКОРЕЕ БЫ ВЕСНА, ЧТО БЫ СНЕГ СОШЕЛ ВМЕСТЕ С ЭТОЙ ГРЯЗЬЮ, И ЛЮДИ
СТАЛИ НАРОДОМ, А НЕ РЕКТОРАТОМ.....***********

Я ластівкою рину в обрій край,
І пісню неба радісно співаю,
І лине пісня з далю даль нехай,
Бо небо сине серцем я кохаю!!!

Де небо ластівку вітає на весні,
Там рясно квітне сад чарівний,
І люди радісні та не сумні...
Свій день стрічають мирний.

Такої скажете землі нема?
Та я у тої ластівки спитаю,
Чи бачила вона такі собі дива
"Я маю небо, і літать забороняю!"

Я ластівкою рину в небо край,
Я вільна в мріях і коханні,
І рідна Україна мені Рай,
Її простори і лани бажанні!

Як маєш серце тої ластівки,
І пісня душу щастям зігріває,
І в сад зелений кличе нас піти,
Твою ЛЮБОВ нічого не здолає!!!

Не буде ластівка в житті тужить,
Бо має крила й небо вільне.
Людина може у любові жить,
Бо має людське серце сильне!

І серцем щирим Україна наділила,
Півучим словом щедро одарила,
Біда ніколи не зламає наші крила,
Ми українці - разом ми є сила!

...... Ева Талая.......(21.01.10)


Рецензии
Так вы - украинка,Ева!))

Я теж!))

Вечерний Экспресс   31.03.2010 01:35     Заявить о нарушении
Да я УКРАИНКА! Живу в первой столице - ХАРЬКОВЕ!

Ева Талая   01.04.2010 12:25   Заявить о нарушении