Я укра-нець

Я українець

--- Люблю Україну, бо я українець...

Живу між чужими, та своїх не забув!
Давно я покинув земельку свою ---
де родився. Така воля була, не моя,
а я покорився та й виріс отут... І сам
між чужими слово своє научився...

Пишу, говорю, та й роздумую як син
України: Я українець не зупинився ---
Дивлюся де сонце виходить та жовто
сіяє, під небом синяво степи обсягає
та людям славетним про волю гадає!

--- Люблю Україну, бо я українець... 
Нехай кожний про цеє не забуває!..

січень, 23 – 2010 р.


Рецензии