Queen

Королева живе у замку,
        охорона і безліч слуг.
                Ти постав її фото в рамку,
                хоч воно не набуде рух.

І від нього не чути сміху,
        дзвінко-лункий не чути спів.
                Не приносить той голос втіху,
                в тому фото немає слів.

Залиши це лице на згадку
       і молися, немов іконі.
                Ший на серці із шовку латку
                й вічно будь у її полоні.

23.07.08
с. Розбишівка
Полтавська обл.


Рецензии