Туган туфрак, т лек арты, итк н ирем, сау балачак

Туган туфрак, т;;лек арты,
;итк;н ;ирем, сау балачак.
Бар ;ирд;шем: олы, карты,
Туган йортка кайткан в; чак.

Й;р;к т;рг; сагыш салды
Кызыл мил;ш т;лг;шл;ре,
Т;р;з т;бем, капка алды,
Печмин тауас инешл;ре.

Олы урам тузаннары.
Юлны салган бала эзе.
Яшь чакларны; узганнары.
Ки;;ш бирг;н ана с;зе.


Рецензии