Любов

Любов.
Мов ніжний паросток
Пробилась з-під землі
І озирнулася навколо,
І посміхнулася мені
Й тобі…

Любов,
Спочатку так сором’язливо
Торкнулася сердець обох,
Що почувалися щасливо,
А потім вітром
Підхопила…

Любов.
У сонячнім промінні
Вона ховалася від нас.
Здавалося, що ще не час.
Але вона вже знала
Все за нас…

Любов.
Нектаром пригостила –
Солодко-ніжний його смак.
Слова нові вона відкрила:
Мене кохаєш?
Так, так, так…

Любов.
Мов паросток весняний
Пробилась з-під землі.
Став кожен день жаданий,
Як посміхнулася тобі
Й мені…


Рецензии