Велик грош не приносять щастя

* * *
Великі гроші не приносять щастя,
Палке кохання має свій кінець
І вірні друзі зраджують в нещасті,
Сумнівної важкий слави вінець.


Солодка помста серця теж не тішить
І власна смерть душі не веселить.
В одній руці хтось чотки все ж залишить,
Але кинджал у іншій блискотить.


Отак життя, як марево проходить,
Бо скнієм хробаками на землі,
Хто ж на цім світі ще себе знаходить,
Той має шанс не зникнути в імлі.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.